Ångerrätt
Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal har kunden (privatkund) rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från att kunden mottagit varan. Om kunden vill ångra sitt köp är kunden skyldig att lämna tillbaka varan och betala returfrakten. Varan ska skickas tillbaka till DaybreakCraft inom 14 dagar från det att kunden mottagit varan. Bra att tänka på är att varan ska vara väl förpackad då kunden ansvarar för att varan kommer fram till DaybreakCraft i gott skick. Varan ska vara oanvänd.
Ångerrätt gäller ej för varor under 400 kr, rabatterade varor och ej heller för specialbeställda varor som tillverkats enligt kundens önskemål och som har en personlig prägel.
Vid ångerrätt görs återbetalning till kund så fort som möjligt men senast 14 dagar efter att DaybreakCraft mottagit varan.

Reklamation
Vi provar ständigt materialet vi använder och försöker hela tiden förbättra kvaliteten i vår strävan att kunden ska få en vara av hög kvalitet. Om varan ändå skulle gå sönder av normalt användande ska kunden omedelbart kontakta DaybreakCraft. Efter kontakt ansvarar kunden för returfrakt till DaybreakCraft som ersätter kunden med likadan eller liknande vara, beroende på om varan finns kvar i lager. Finns ingen liknande vara gör DaybreakCraft en återbetalning när varan kommit fram till DaybreakCraft. DaybreakCraft återbetalar returfraktskostnad efter att varan kommit DaybreakCraft tillhanda och står för fraktkostnaden av ersättningsvaran.
Återbetalning av den reklamerade varan och fraktkostnaden sker så fort som möjligt men inom 14 dagar från att DaybreakCraft mottagit varan.

Returadress:
DaybreakCraft
Abbelåsvägen 19
43993 Onsala

Mail: info@daybreakcraft.se
Tel: 0709-94 56 58